Scrap and Grab challenge - extension


Λοιπόν φιλενάδες.... κάποιες με ενημερώσατε πως ακόμα καλά καλά δεν έχετε "γυρίσει" από τις διακοπές σας... κι ότι έχετε και τα ανάλογα τρεχάματα προσαρμογής αλλά και έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς για τα παιδάκια σας! Κι ότι ενώ θέλετε να πάρετε μέρος στην πρόκληση μας, αισθάνεστε και λίγο πιεσμένες! Κάλε μην ανησυχείτε.... δεν σας έχω πει πως πάνω απ' όλα πρέπει να διασκεδάζουμε ενώ δημιουργούμε??? Αποφασίσαμε για το λόγο αυτό να παρατείνουμε το χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος του μήνα Σεπτέμβρη!



Έτσι μπορείτε να συμμετέχετε έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 κι ώρα 23:00 (ώρα Ελλάδος). Μην ξεχνάτε θα νικήτριες θα είναι τρεις (3) και θα κερδίσουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50,00€ η κάθε μια, για αγορές από το Enjoy Scrapping!


Πατήστε εδώ για να βρείτε το βατραχάκι (στην αρχική ανάρτηση της πρόκλησης Scrap and Grab Augoust 2012) που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη συμμετοχή σας και να σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε! Στο σύνδεσμο αυτό θα δείτε και δικές μας δημιουργίες για μια πινελιά έμπνευσης... (αν και δε νομίζω ότι σας λείπει... )

Καλές δημιουργίες λοιπόν κορίτσια και καλή επιτυχία σε όλες!!!


1 σχόλιο:

  1. τελεια ... ετσι θα εχω περισσοτερο χρονο να κανω ενα ωραιο LO!!! ευχαριστουμε χρυσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!